Termeni si conditii de utilizare

 

Folosirea acestei pagini web implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Omnipro Mentor isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Puteți citi cea mai recenta versiune accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

1. Definitii

Omnipro Mentor – este denumirea comerciala a SC Omnipro Mentor SRL, persoana juridica romana, avand sediul social in Bucuresti, strada Drumul Gura Siriului 11, sector 3, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/4381/2021, cod unic de inregistrare fiscala 43889870.

Vanzator – Omnipro Mentor

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Site – platforma online gazduita la adresa web horeca20.ro si subdomeniile acesteia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Produsul – modulul 2 al ghidului video HORECA20, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut – reprezinta:

– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de Produs si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

– date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 

2. Dreptul de proprietate intelectuala

2.1. Omnipro Mentor garanteaza acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe Site si nu confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral Site-ul, de a reproduce partial sau integral Site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata Site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Omnipro Mentor, fara acordul prealabil scris al acesteia.

 2.2. Dreptul de a crea o legatura web – link – catre Site este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Omnipro Mentor sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

 2.3. Intregul continut al Site-ului, incluzand dar nelimitandu-se la imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date, este proprietatea Omnipro Mentor si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Omnipro Mentor a oricaror elemente enumerate mai sus se sanctioneaza conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului horeca20.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

 2.4. Omnipro Mentor nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe Site. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

3. Politica de vânzare

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarei persoane juridice sau fizice, cu varsta de peste 16 ani.

3.2. Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produsului in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata online cu cardul bancar. Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului.

3.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

3.4. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

3.5. Toate tarifele prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON), includ TVA 0% iar facturarea se face exclusiv în RON.

3.6. Plata se poate face exclusiv online, cu cardul, în condiții de siguranță deplină, în momentul plasarii Comenzii, prin intermediul procesatorului de plati online Stripe. Vanzatorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzând dar nelimitându-se la comisioane bancare. Responsabilitatea pentru aceasta o poarta numai Cumparatorul.

3.7. Vanzatorul nu solicita și nu stocheaza datele referitoare la cardul bancar al Cumparatorului.

3.9. Pretul total al Produsului este cel afișat în momentul plasarii Comenzii.

3.9. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

a) neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

b) invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de plati online;

c) datele furnizate de catre Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

3.10. Vanzatorul nu poate fi obligat sa pastreze un anumit pret al Produsului cu excepția comenzilor plasate.

3.11. După confirmarea plații, Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura fiscala aferenta Comenzii, in termen de maxim 2 zile lucratoare, pe adresa de email folosita de Cumparator la efectuarea Comenzii.

3.12. Produsul este digital, disponibil online, la adresa web furnizată ulterior plății și nu este un produs/serviciu returnabil.

 

4. Drepturi si obligatii

4.1. Cumparatorul are dreptul de a adresa, exclusiv prin intermediul Site-ului, intrebari al caror raspuns nu se regaseste in materialul Produsului sau in continutul Site-ului. Cumparatorul se obliga sa adreseze exclusiv intrebari referitoare la procedura de implementare a schemei de ajutor de stat reglementata prin intermediul OUG 224/2020 emisa de Guvernul Romaniei, cu toate modificarile si completarile sale ulterioare, si despre utilizarea platformei electronice pusa la dispozitie de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului pentru implementarea acestei scheme de ajutor, disponibila la adresa web: https://granturi.imm.gov.ro/. Cumparatorul se obliga sa fomuleze intrebarile folosind o exprimare clara si obiectiva.

4.2. Cumparatorul are dreptul de a adresa un numar nelimitat de intrebari, pana cel tarziu la finalul ultimei zile a sesiunii de depunere a formularului de inscriere pentru masura mentionata la articolul 4.1.

4.3. Omnipro Mentor se obliga sa raspunda, prin intermediul partenerilor sai, exclusiv intrebarilor Cumparatorului adresate in conditiile articolului 4.1., la adresa de email utilizata de Cumparator in procesul de achizitie al Produsului, in termen de maxim 3 zile lucratoare.

4.4. Omnipro Mentor nu garanteaza termenul de raspuns daca intrebarile adresate isi au deja raspunsul in materialul Produsului sau in continutul Site-ului.

4.5. Omnipro Mentor nu va putea fi obligata sa raspunda intrebarilor care implica, sub orice forma, consultanta sau analize personalizate pentru o situatie specifica a Cumparatorului.

 

5. Garantii

5.1. Omnipro Mentor garanteaza accesul Cumparatorului la Site in conditiile articolului 2.1., si implicit la Produs, pana la data de 30 Iunie 2023.

5.2. Omnipro Mentor garanteaza ca Produsul se poate viziona de pe orice dispozitiv electronic, conectat la Internet (smartphone, laptop, tableta, PC, etc.). Daca intampini dificultati tehnice, te rog sa ne anunti pe adresa de email: [email protected].

5.3. Omnipro Mentor nu garanteaza Cumparatorului niciun rezultat in legatura cu masura de ajutor de stat oferita prin intermediu OUG 224/2020 cu completarile si modificarile ei ulterioare.

 

6. Politica de confidentialitate

6.1. Omnipro Mentor va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in pagina Politica de confidentialitate.

 

7. Forta majora

7.1. Atat Omnipro Mentor cat si Cumparatorul nu sunt raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.

 

8. Legea aplicabila – jurisdictia

8.1. Prezentul contract este supus legii romane. Conform legilor în vigoare, comanda finalizată și confirmată se consideră un contract încheiat între Omnipro Mentor și Cumparator, ce trebuie executat de ambele părți.

8.2. Potrivit art.1657 și art.1.660 Cod Civil, obiectul contractului reprezintă bunul/produsul vândut, în schimbul căruia clientul va achita prețul stabilit pe pagina web.

8.3. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente potrivit legii.